miercuri, aprilie 16, 2008

Conturi grase din televiziune

In televiziune se castiga din ce in ce mai bine. Daca la inceputuri televiziunile nu ofereau salarii foarte mari, acum remuneratiile primite de vedetele TV se apropie de salarii de fotbalisti, adica sunt foarte generoase. Iata cum se prezinta topul celor mai platiti barbati de televiziune:

1. Adrian Mutu

Reality-show-ul “Il Fenomeno” de la Kanal D il are in centru pe starul naţionalei, Adrian Mutu si familia sa. Show-ul este difuzat de Kanal D de luni până joi de la 22:30. Se pare ca fotbalistul ar fi primitpentru 6 luni circa 600.000 de euro, bani pe care i-a investit în clubul “Pacha”. Asadar circa 150.000 de euro pe luna.

2. Ştefan Bănică jr.

Stefan Banica JR s-a afirmat in televiziune gazduind show “Dansez pentru tine”, difuzat de PRO TV. Se pare ca talentatul cantaret este si un bun prezentator, din moment ce a reusit sa impuste un salariu atat de gras : 30.000 de euro pentru fiecare ediţie a emisiunii. Probabil ca a luat cateva lectii de prezentare, dar si de negociere de la consoarta sa, Andreea Marin, care se mandrea si ea cu o suma maricica pe vremea cand prezenta Surprizele. Asadar, intr-o luna, Stefan Banica JR catiga 120.000 de euro. Deloc rau...


3.Dan Negru

Dan Negru si-a inceput cariera la TVR Timisoara, unde prezenta o emisiune despre tinere vedete din muzica romaneasca de atunci. Cei de la Antena 1 i-au remarcat talentul si l-au chemat la ei. De-a lungul timpului, Dan Negru a fost prezentatorul mai multor emisiuni, precum "Go", "Ciao Darwin", pe care le-a transformat in modele de audienta. In prezent, il vedem pe stucla in fiecare joi 20.30, moderând show-ul “Te pui cu blondele?” la Antena 1. Salariul sau este de aproximativ 25.000 de euro pe lună, plus bonusuri din sms-urile primite în emisiune. Banii incasati din emisiuni prefera sa ii investeasca in imobiliare.

4. Cătălin MăruţăCătălin Măruţă a plecat anul trecut de la TVR 2, unde prezenta "Tonomatul de pe 2", aterizand direct in marea ograda a Pro TV-ului, unde prezinta “Happy-Hour”, o emisiune care tine locul popularului show "Teo". Emisiunea are loc live, de luni pana vineri, Maruta incasand lunar cate 15.000 de euro. Măruţă a investit majoritatea banilor in vila sa de la Cernica. Ar fi interesant de comparat salariul sau cu castigurile Andrei...

Sursa : click.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

catalin merita acesti bani?

17 noiembrie 2008, 09:51

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB