miercuri, aprilie 30, 2008

Cine va castiga "Dansez pentru tine"?


Concursul "Dansez pentru tine " se apropie de final si tensiunea e din ce in ce mai mare. Conflictele dintre concurenti stau sa explodeze din clipa in clipa. Laura Cosoi se afla in epicentrul a doua conflicte. Pe de o parte este suparata pe Petrisor( partenereul Andreei Balan) pentru ca a facut niste remarci nu tocmai dragute la adresa ei si a lui Bogdan. Pe de alta parte, se pare ca este foarte geloasa pe frumoasa Adriela, care petrece foarte mult timp la antrenamente cu Smiley - ceea ce este totusi cat se poate de normal.

Asadar, au mai ramas numai 6 perechi in concurs : Laura Cosoi si Bogdan, Andreea Balan si Petrisor, Smiley si Adriela, Delia si Ionut, Andra si Cornel, CRBL si Mirela. Perechea Alex si Cristina, eliminata din concurs saptamana trecuta, va putea totusi sa concureze si saptamana aceasta, insa numai pentru premiul de popularitate.

Dupa ce Andreea Balan a cazut in cap acum doua saptamani la antrenamente, si-a aratat bikinii rosii in concurs si Adriela era cat pe ce sa ramana fara rochie( i s-a rupt bretica) la paso doble, ma intre what's next. Raspunsul... vineri, cand vom vedea si cine vor fi castigatorii concursului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB