joi, aprilie 17, 2008

Andreea Raicu despre emisiunea lui Capatos

Iata ce scrie Andreea Raicu, prezentatoarea Megastar, pe blogul sau in legatura emisiunea "Un show pacatos", prezentata de Dan Capatos:

"Stau pe canapea si ma uit siderata la televizor. Intr-o emisiune niste majorete danseza fara nicio legatura cu nimic, un videoclip care si acum 5 ani cred ca ar fi fost lipsit de sare si piper, doi invitati care nu spun nimic si in moderator probabil plictistit de tot ce e in jurul lui. Am uitat sa precizez, toate in aceeasi emisiune. Din nou, cartea e o varianta mult mai buna."

Asadar, se pare ca emisiunea despre care vorbeste Andreea este nereusita emisiune a lui Capatos, "Un show pacatos", care se vrea a fi o reproducere a emisiunii lui Jay Leno( decorul, asezarea mobilierului).

Se pare ca lui Capatos nu prea ii reusesc emisiunile, el invitand in platou ciudati: vezi Naomi, care a cantat live-groaznic la emisiunea sa si a fost parodiata de Carcotasi aseara. Dan Capatos, i-a avut invitati, marti seara,( editia la care face Andreea Raicu referire) pe Dinu Maxer si logodnica lui, Deea. Cei doi si-au prezentat videoclipul, precum si planurile de nunta. Probabil din cauza geloziei logodnicei sale, Dinu Maxer a avut pe scena niste dansatoare foarte urate, ceea ce le-a stricat tot "showul".

1 comentarii:

Denissa spunea...

mie imi place de Capatos. il urmaream dimineata. am vazut si noul lui show si mi s-a parut fara sare si piper. poate ca lipseste cristina cioran :-p

17 aprilie 2008, 22:36

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB