vineri, martie 14, 2008

Vlad Mirita + Simona Nae = iubire
Sezonul iubirii se deschide cu o idila nou-nouta, nascuta in culisele Eurovisionului! Cine ar fi crezut, seducatorul tenor, castigator alaturi de Nico al selectiei nationale a Eurovisionului, Vlad Mirita, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Simona Nae, participanta si ea la selectia de anul acesta.

In timp ce Vlad concura alaturi de Nico, Simona si-a facut intrarea in concurs la bratul lui Dinu Maxer. Soarta, insa, a fost de partea lui, iar dupa numararea punctelor, ea a fost eliminata din concurs.

Chiar si asa, cei doi s-au implicat intr-o idila, pana acum tinuta departe de ochii lumii, iar Simona s-a consolat cu faptul ca-si va sustine iubitul care va reprezenta Romania la Belgrad. Potrivit surselor din anturajul celor doi, Simona si Vlad s-au apropiat foarte mult pe perioada selectiei si, pentru ca au considerat ca se potrivesc, au decis sa fie impreuna.

Cantareata declara la un moment dat intr-un interviu ca, pentru ea, barbatul ideal trebuie sa fie intelegator, tandru, sincer si descurcaret. Si, apropiatii ei sustin ca l-a gasit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB