luni, martie 03, 2008

Stiri : Luciu si LagunaDesfiinţată în urmă cu doi ani, trupa Laguna se va reuni cu prilejul unei prezentări a creatoarei de modă Karmen Herşcovici, ce va avea loc în luna mai. Nicoleta Luciu şi Anca Florescu vor prezenta şi rochiile de mireasă ale acestei creatoare de modă, vestită că a reuşit să mărite modelele care i-au purtat articolele vestimentare.

Deşi mulţi au speculat că despărţirea lor din urmă cu doi ani nu ar fi fost nici pe departe una amiabilă, cele două foste componente ale trupei Laguna sunt acum foarte bune prietene şi vorbesc în fiecare zi la telefon.

“E adevărat că atunci au fost discuţii între noi. În orice trupă de fete există controverse la un moment dat, însă nu a fost practic vorba de un scandal. Acum vorbesc aproape în fiecare zi cu Nicoleta la telefon şi ne înţelegem foarte bine”, a declarat Anca Florescu, căreia îi merge foarte bine şi în varianta solo sub numele de scenă Diana.

Pentru a închide gura celor care încă mai clevetesc pe marginea rupturii dintre ele, fetele vor cânta din nou în duet în luna mai, cu ocazia unei prezentări de modă semnată de creatoa-rea Karmen Herşcovici.

Nicoleta şi Anca vor prezenta ţinute de mireasă şi vor susţine ambele recitaluri solo, după care va urma un moment special în cadrul căruia vor interpreta o piesă împreună, de dragul vremurilor trecute. “Vrem să facem o surpriză publicului. S-ar putea să realizăm chiar o melodie special pentru acest eveniment”, a declarat Anca, pentru Click!.

Prezentarea va avea loc la începutul lunii mai, la Restaurantul Bellagio, iar printre miresele care vor urca pe podium se vor mai număra solista Cristina Rus şi actriţa de telenovele Diana Dumitrescu, imaginea casei de modă a creatoarei Karmen Herşcovici.

“Sunt prietenă foarte bună cu Anca şi cu Nicoleta. Aceasta din urmă a mai prezentat pentru mine şi la alte colecţii. De data aceasta vor fi împreună pe scenă. Vreau să le îmbrac mirese, ca să le aducă noroc. Poate chiar se mărită!”, ne-a precizat designerul.


Sursa : click.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB