luni, martie 03, 2008

Stiri : Andreea Raicu a trecut pe rosu


Andreea Raicu nu se “joacă” atunci când e la volan. Vedeta se dovedeşte a fi un şofer extrem de imprudent, pentru care regulile de circulaţie sunt nişte vorbe în vânt.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe frumoasa prezentatoare de la Prima TV la volanul BMW-ului său “descurcându-se” de minune prin Bucureşti!

În doar câteva ore, Andreea a reuşit performanţa de ignora culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, apoi a “păcălit” o coloană întreagă de maşini alegând să circule pe contrasens, pentru ca, pe seară, în drum spre coafor, să se ia chiar “la trântă” cu un autobuz!

A trecut pe roşu!

La intersecţia străzilor Mircea Eliade şi Radu Beller (dinspre Calea Floreasca), Andreea n-a mai ţinut cont că era roşu la semafor şi şi-a continuat liniştită “călătoria”.

Ce riscă

În oricare dintre aceste situaţii, dacă ar fi fost prinsă de poliţie, Andreea ar fi rămas fără permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile. Ea ar fi acumulat şi 4-5 puncte de penalizare.

A ajuns pe contrasens

Câteva ore mai târziu, în zona Dorobanţi, Andreea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! “testând” tot mersul pe contrasens, de această dată ea “întâlnindu-se” cu un autobuz RATB. Iubita lui Tudor Chirilă se grăbea să ajungă la coafor.

A depăşit coloana

Andreea a avut “aventuri” la volan şi în zona Pipera. Grăbită sau pur şi simplu enervată de coloana de maşini care părea că nu se mai termină, vedeta n-a stat mult pe gânduri şi a înaintat pe contrasens depăşind maşină după maşină.

Sursa : click.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB