luni, martie 24, 2008

Noul videoclip Vama- " Pe sarma" din 25 martie...

Vama si Tudor Chirila lanseaza maine, 25 martie noul videoclip la melodia " Pe sarma". Acesta va fi lansat simultan pe site-urile www.hotnews.ro, vamamusic.ro, si pe tudorchirila.blogspot.com - blogul lui Tudor Chirila si pe televizunea U.

“Iubirea intre doi oameni a ajuns ca mersul pe sarma”, spune Tudor Chirila, referindu-se la conceptul care sta la baza acestui nou single. “Oricand unul dintre participanti se poate dezechilibra si poate cadea in prapastie. Prapastia sociala a zilelor noastre. Iubirea, mai fragila ca oricand. Cei care se iubesc, intr-un echilibru precar.”

Henry si Wannabe sunt doua personaje animate, create special pentru videoclip, care „trec prin toate incercarile care le pun iubirea in primejdie cu un soi de seninatate copilareasca, de care avem nevoie ca sa nu “dramatizam””, cum spune Tudor. Ba chiar, ca sa le dea mai multa autenticitate, Hentry si Wannabe s-au apucat sa dea si interviuri( au deja 3 la activ)...

Am pus aici melodia "Pe sarma", cantata la Happy Hour live de catre trupa Vama si primul interviu al lui Henry si Wannabe. Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB