duminică, martie 09, 2008

Ileana Lazariuc a nascut un baietelIleana ocupa de cateva zile, o rezerva spatioasa a spitalului "Saint Antoine" de pe strada Faubourg numarul 84, arondismentul 12 din Paris. Doctorii i-au monitorizat sarcina permanent, totul decurgand ca la carte. Ion Ion era prezent in rezerva Ilenei inca de la 06.30 dimineata, in conditiile in care, cu o seara inainte, a plecat dupa miezul noptii, la putin timp dupa ce Ileana adormise linistita, dand nstere astfel la speculatii cum ca nu va fi de fata la nasterea primului sau copil.

Nasterea, care a avut loc sambata dimineata si a fost prin cezariana, a intarziat un pic, baietelul venind pe lume la 09.38. Se pare ca pe ultimul mostenitor al imperiului Tiriac il va chema ca pe taticul lui, Alexandru. Micutul este extrem de bine dezvoltat, si are 3,5 kilograme. Tragand linie, nasterea a fost notata de doctori cu 10.

Magnatul Ion Tiriac, bunicul micutului Alexandru, a prmit cu mare bucurie vestea ca totul a decurs bine, el fiind asteptat de catre fiul sau, Ion Ion, si de Ileana la spital. In camera mamei, inainte ca ea sa fie adusa din sala de nasteri, era practic mutata o intreaga florarie. Asistenta care a supravegheat-o indeaproape pe Ileana, spunea ca nu a mai vazut atatea flori la nicio alta nastere din spitalul unde lucreaza.

Sursa : cancan.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB