luni, martie 24, 2008

Ileana Lazariuc joaca in "Supravieţuitorul"


Frumoasa Ileana Lazariuc joaca in lungmetrajul "Supravieţuitorul" de Sergiu Nicolaescu, o producţie Media Pro Pictures, care va avea premiera în cinematografe, pe 11 aprilie.

Ileana Lazariuc este absolut incantata de rol si declara ca nu sunt adevarate in nici un caz zvonurile potrivit cărora va renunţa la cariera de actriţă: "Bineînţeles că voi mai juca, asta evident în cazul în care mi se vor propune roluri", declara Ileana.

Ileana Lazariuc interpretează rolul Zaradei în "Supravieţuitorul", ea aparand complet goala intr-una din scenele filmului. "Rolul Zaradei este absolut special pentru mine, a fost o onoare să lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care îl apreciez enorm, mai ales după această experienţă. Atunci când am fost chemată la casting şi mi s-a spus despre ce este vorba n-am ezitat nici măcar o secundă. Aş fi fost nebună să refuz acest rol, iar dacă regizorul Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, aş accepta imediat", a mai spus actriţa.

Asadar, comisarul Moldovan va reveni pe marile ecrane, la cateva decenii dupa ultimul film al seriei care il are personaj principal. Interpretat Sergiu Nicolaescu si de actorul si fotomodelul ceh Petr Falc, Moldovan isi continua aventurile in anul 1978, in lumea buna a Europei, urmarit de fosti dusmani sau de prieteni intorsi impotriva lui.

Din distribuţia "Supravieţuitorului" fac parte nume mari din cinematografia romaneasca, precum: Sergiu Nicolaescu, George Mihăiţă, Vladimir Găitan, Petr Falc, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Loredana, Lucian Viziru, Cristian Moţiu şi Cristi Iacob.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB