miercuri, martie 19, 2008

Ileana Lazariuc - despre tatal ei

Saptamana trecuta aproape toate ziarele au tratat pe larg cine este, cu ce se ocupa, si multe alte detalii despre Gheorghe Criganuta, tatal Ilenei Lazariuc. Comparatii intre averile celor doi socri, cat castiga Criganuta, cat castiga Tiriac, ce ceasuri are multimiliardarul in comparatie cu socrul mic care nu are etc. Toata aceasta campanie a afectat-o pe Ileana.Ea vrea sa clarifice cum stau lucrurile. Vrea sa spuna adevarul. Care adevar a deschis o rana inchisa de mult.

"Biologic, intr-adevar, este tatal meu, insa adevarul este ca nu am mai avut o relatie cu el, tata-fiica, de aproximativ 20 de ani. Niciun telefon, nimic. Mama s-a despartit si eu am plecat cu ea si am avut viata noastra. Si nu am avut o viata usoara, cum poate ar fi unii tentati sa creada. Mamei i-a fost chiar foarte greu sa ne creasca pe mine si pe fratele meu. O femeie singura sa creasca doi copii, fara niciun suport, fara niciun cap de familie, fara un barbat in casa. La modul practic, eu pot spune ca nu am avut tata in adevaratul sens al cuvantului. Mama, pe care o iubesc enorm si careia ii datorez totul, a fost si un tata pentru mine si fratele meu", povesteste Ileana, in exclusivitate pentru CANCAN, despre aceasta poveste trista.

"Nu inteleg de unde si pana unde a inceput circul asta, cu toate mesajele astea pe care mi le transmite el prin intermediul ziarelor. Ca sa vin cu fiul meu, care de-abia s-a nascut, sa-l vada si el etc. De unde si pana unde? Totusi, Alexandru nu este primul lui nepot, mai are doi nepotei de la fratele meu, sau pentru ca nu mai e numele Tiriac in joc, nu mai era subiect pentru presa si de aceea nu s-au mai dus ziaristii sa-l intrebe si sa-i puna vorbe in gura? Nu l-a impiedicat nimeni in astia 20 de ani sa dea un telefon, sa-i pese. E un subiect dureros pe care il credeam inchis... Si nu poate sa spuna ca nu l-am mai ajutat peste ani, asa cum am putut si noi, chiar daca nu l-a interesat de familia mea. Cand treceam s-o vad pe bunica, cateodata, mai treceam si pe la el si l-am ajutat cat am putut..."

Sursa: cancan.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB