marți, martie 25, 2008

Dana Nalbaru revine


Avalansa de videoclipuri noi si foarte bune in primavara asta( Andreea Balan cu "Baby get up and dance", Vama cu "Pe sarma"), si sunt sigura ca lista va continua.

"Mai e o zi" este cel mai nou videoclip al Danei Nalbaru dupa trei ani de pauza, timp in care ea s-a casatorit cu Dragos Bucur si a nascut-o pe fiica sa, Sofia. Dulce si cantata cu o voce extraordinara, melodia are toate sansele sa cucereasca topurile romanesti. Mie personal imi place foarte mult si sper sa aiba succes.

Dana Nalbaru s-a ocupat personal de piesa si de videoclip, fara ajutorul unei case de discuri. Desi a inregistrat un album, ea a ales sa nu il lanseze inca, si a lansat doar acest prim single. O parte din filmari au fost facute in casa lui Dan Bordeianu, un bun prieten al Danei.

Ca sa fiu sincera, mie imi placea mai mult cand avea parul lung, insa e draguta si asa, tunsa aproape zero. Astept parerile voastre despre melodie si despre videoclip.


2 comentarii:

Boier Moflea spunea...

ar trebui sa lasi ca toata lumea sa poata sa lase commenturi, daca vb urat le stergi commentariile ! In legatura cu postu, Dana canta destul de bine dar imi placea mai mult cand era cu HI-Q . Apropo blogul meu e www.moflea.wordpress.com blogul de pe blogger il tin mumai pentru mine ca mai sunt persoane care le e frica de commentari anonime..

26 martie 2008, 20:10
spunea...

14.08.2008 Pentru Dana Nalbaru !
Esti frumoasa,naturala si desteapta!
Ma bucur de realizarile facute in viata si pentru ca ai inceput din nou sa cinti. Am ascultat melodia este f. frumoasa.Iti doresc succese depline in viata si in cariera.

14 aprilie 2008, 10:13

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB