sâmbătă, martie 15, 2008

CV Jessica Alba

Nume : Alba
Prenume: Jessica Marie
Porecla : Sky Angel
Data nasterii: 28 Aprilie, 1981
Locul nasterii : Pomona, California, SUA
Stare civila : necasatorita
Varsta: 26 ani
Ocupatie: actrita

Culoare ochi : caprui

Filmografie:

  • „Flipper” (1995 - 1997)
  • „Chicago Hope” (1996)
  • „Never Been Kissed” (1998)
  • „Ingerul intunecat” (2000)
  • „Sin City” (2005)
  • „Fantastic Four” (2005)
  • „Awake” (2007)
  • „Good Luck Chuck” (2007)
  • „The Eye” (2008)
  • Urmeaza „Sin City 2” (2009)

Curiozitati, barfe, zvonuri:
  • a suferit de anorexie in 2001, acest fapt cauzandu-i o infectie la rinichi;
  • are un frate, Joshua Alba, actor si el, care a jucat în „Ingerul noptii“si „Alpha Dog“
  • este desemnata ca fiind „Cea mai sexy femeie din lume“.
  • tatal ei este mexican, iar mama - jumatate frantuzoiaca, jumatate olandeza.
  • a terminat liceul la numai 16 ani.
  • sutienul purtat in „Sin City“ s-a vandut pe internet cu 1.025 dolari.
  • adora sa joace golf.
  • a invatat sa cante la vioara pentru rolul din „The Eye“ (2007).
Citate:

„Barbatii sunt mai sensibili decat femeile. Daca ma raneam eu la filmari, ii spuneam respectivului sa nu mai faca asta si continuam. Daca raneam un barbat, cerea pauza de 15 minute si se plangea incontinuu.“

„Nici o rasa nu m-a acceptat cu adevarat, asa ca nu simt ca as apartine vreuneia. De fapt, sunt mult mai putin hispanica decat Cameron Diaz, al carei tata este din Cuba. Dar ea nu este numita actrita latino pentru ca e blonda si are ochi albastri.“

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB