luni, martie 31, 2008

Crbl - profesor


CRBL, ( Eduard Andreianu in buletin), cunoscutul nonconformist al trupei Simplu,isi va deschide o scoala de dans, axata in special pe street-dance si break-dance la care el va fi si profesor!

El a achizitionat un imobil in zona Mall Vitan si l-a amenajat corespunzator pentru un asemenea unui salon de dans . Inedit este modul in care a ales sa isi noteze elevii: a preluat exact sistemul folosit in invatamantul scolar romanesc: va avea un catalog, va pune note elevilor si va face in fiecare zi prezenta la ore. Oare cati vor chiuli de la orele sale?

“Voi aplica un sistem mai deosebit pentru acest domeniu de activitate, dar e spre binele viitorilor mei elevi. Ca si in sport, in muzica trebuie sa existe anumite reguli, trebuie sa fii disciplinat pentru a face performanta.

Eu vreau sa am de-a face numai cu copii care doresc cu adevarat sa invete sa danseze, nu sa vina doar ca sa aiba de unde pleca. Eu am avut mult de suferit, pentru ca nu am avut un loc specializat, unde sa invat sa dansez. Mi-am rupt coatele si genunchii prin curtea scolii”, a declarat CRBL.

1 comentarii:

Tazz spunea...

Cine ma poate ajuta cu o adresa de mail ... vreau adresa lui C.R.B.L :(( , sau macar contactati-ma pe adresa Liviu_Chifanescu@yahoo.com >>>> vreau sa incep de breakdance si vreau sa aflu mai multe despre C.R.B.L ;)

1 decembrie 2008, 22:52

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB