vineri, martie 14, 2008

Andreea Balan - probleme grave de sanatate


Andreea Balan incepe sa resimta cei peste zece ani petrecuti pe scena si in concerte, starea ei de sanatate fiind acum, destul de fragila.

Vedeta s-a accidentat, in urma cu trei saptamani, la glezna, iar in urma controlului medical efectuat in SUA a descoperit ca are probleme si la coloana. Verdictul specialistului a fost dur: fara tocuri si fara efort fizic.

Celebritatea cere numeroase sacrificii, iar Andreea Balan resimte din plin acest lucru. In ciuda faptului ca medicul pe care l-a consultat in America i-a interzis sa mai danseze, vedeta nu a vrut in ruptul capului sa renunte la concursul `Dansez pentru tine`.

Abia acum, pusa in fata faptului implinit, Andreea a inceput sa-si dea seama cat de mult s-a suprasolicitat, in ultimii ani.

"Am stat si m-am gandit ca nu m-am menajat deloc. Pana si in concerte fac miscari bruste si ma agit mai mult decat dansatoarele mele, fara sa ma gandesc ca m-as putea accidenta. Doctorul mi-a recomandat sa nu mai port tocuri nici pe strada, nici pe scena. Cel mai mult m-a afectat insa faptul ca mi-a interzis sa mai dansez. A zis ca-mi risc sanatatea", a declarat Andreea.

sursa: muzica9.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB