duminică, februarie 17, 2008

Eurovision- semifinala 2

Aceasta a doua semifinala a Eurovision Romania a fost superioara, dupa parearea mea, primei semifinale. Atat din punctul de vedere al melodiilor participante( mi-au placut si melodii care nu au prins finala) cat si prin prisma prezentatorilor ( Alina a prezentat foarte bine si nu s-a incurcat decat de vreo 3-4 ori, insa au fost bine mascate). Juriul in schimb m-a dezamagit. In primul rand, au adus o groaza de babaciuni( numai vreo 2-3 membri sub 40 ani), si doar o femeie! Bineinteles ca au sustinut pe VH2, care au fost astfel salvati de la retrogradarea publicului, si au ajuns in finala. Big mistake!

Se pare ca juriu si publicul au fost de acord de data asta, acordandu-le celo de la Biondo cu superba melodie "Shine" locul 1 cu 278 puncte. Cantecul e foarte frumos, interpretarea este extraordinara, insa au un mare defect: baietii sunt suedezi :( Daca ar fi fost romani i-as fi votat fara regrete.

Locul 2 a fost ocupat de o noua melodie a lui Eduard Carcota, "Seven Days", interpretata de Paula Seling si Provincialii. Nu se numara printre preferatele mele, pentru ca din pacate nu este pusa prea bine in evidenta vocea superba a lui Ionut Ungureanu, ci se aude numai Paula. Chimia dintre cei 2 este inexistenta, si se potrivesc ca nuca in perete. Molodia este totusi foarte buna, usor ritmata si interpretatat foarte corect.

Nicola se afla printre preferatii juriului, caci publicul a votat-o ca fiind pe locul 4, insa juriul a ridicat-o pe trei. Melodia este draguta, insa ce mi-a placut foarte mult a fost atmosfera de basm pe care a creat-o pe scena in momentul in care a cantat melodia. Foarte frumos.

Catalin Josan - pe locul 3, la egalitate cu Nicola- e printre preferatii mei. A interpretat foarte bine o piesa superba, suspecta insa de plagiat. Inceputul seamana surprinzator de bine cu o piesa a celor de la Coldplay. Moga, you did it again! Daca va fi descalificat, mai are insa o sansa cu cealalta melodie a sa cu care s-a calificat in finala.

Zero si Moga au cantat o piesa rock frumoasa, "Come this way", interpretata insa cam slab.


Vh2 au interpretat "Follow me", care i-a devansat pe cei de la Rednex ft Romania, in urma voturilor juriului.


Castigatorii celei de-a doua semifinale Eurovision Romania sunt :

Biondo - Shine 278 puncte:

Provincialii si Paula Seling- Seven Days 228 puncte :
Nicola - Fairytale Story 206 puncte :
Catalin Josan - Run Away 206 puncte :
Zero feat Marius Moga - Come this way 189 puncte :
VH2 - Follow Me 186 puncte

1 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari Virtuale | Animate Felicitari Virtuale | Animate - o modalitate inedita de ati exprima sentimentele fata de cei dragi! Felicitari Virtuale | Animate minunate gata de a fi expediate, oferite gratuit.

8 mai 2008, 19:44

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB